Ce e dragostea?...Nimic...O confuzie?...O nebunie?....O fericire supremă?...Nimic...Doar egoism în doi...Păcat..

понедельник, 3 августа 2015 г.

Oamenii supraponderali, nu grasi!

PRO: Nu inteleg, de ce fizicul conteaza atat de mult in ziua de azi? Toti spun ca important e ceea ce ai in interior. Si atunci de ce oamenii grasi sunt "priviti cu alti ochi"? De ce rad de ei daca sufera de obezitate si-i catalogheaza drept lume care nu se poate stapani la mancare? Ii fac sa simta "iadul pe pamant", cand merg pe strada sa aiba impresia ca toata lumea se uita la ei, ii aduc cu moralul si cu firea la pamant?
Nu exista oameni grasi! Da, au burta si sunt bine facuti. In cel mai rau caz as zice ca sunt supraponderali, dar nu grasi. Altfel, ar fi inalti si slabanogi. Complexul de inferioritate pe care si-l creeaza acesti oameni este nejustificat. Stau in casa si se urasc pentru felul in care arata, dar nu se gandesc ca poate acele fetze nu sunt dispretuitoare, ci invidioase.
Acesti oameni trebuie sa se gandeasca la multimea care, din contra, are dificultati de a pune un pic de grasime pe ea si nu poate sa-si mentina greutatea.
Eu cred ca trebuie sa accepte cine sunt si cum sunt, in primul rand. Fericirea nu depinde de cantitatea sau lipsa kilogramelor. Toti avem suferinte in viata. Nu grasimea face pe om!
CONTRA: Zi de zi ma conving ca tot mai multi sunt din astia care traiesc ca sa manance, ci nu invers. Parca aerul i-ar ingrasa. Incearca sa tina diete, dar uita ca acestea sunt pentru puturoşi şi disperaţi, care îşi umplu burta cu tot felul de "bunătăţi", apoi refuză să mănânce şi fug repede la sală. Asta pe o perioadă scurtă, pentru ca imediat merg în market şi le face cu ochiul prăjitura din vitrină. Pe langa toate, mai poarta haine cu doua mărimi mai mici ca sa li se reverse straturile de grasime.
Fetiţe frumuşele…la faţă, dar când le vezi diagonala posteriorului, ţi se taie pofta. Aceeasi situatie cam si la baieti. Se străduiesc zic? Poate nu e suficient. E bine să te iubeşti aşa cum eşti, dar dacă vrei să te iubească şi alţii, e bine să încerci să fii ca o caprioară şi nu ca o balenă albastră. Fizicul intotdeauna a fost, este si va fi pe prim plan. Aşa sunt oamenii: privesc la trup şi apoi la suflet.

Комментариев нет:

Отправить комментарий